HomePlanirajte posetuKongresni vodič
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vesti

Sastanak predstavnika TON-a sa direktorom “Nacionalne agencije za promociju i podršku turizma Severne Makedonije”

U sredu 27.10.2021. godine u Skoplju je održan sastanak predstavnika turističke organizacije grada Niša (TON) sa direktorom “Nacionalne agencije za promociju i podršku turizma...

Uspon na Seličevicu u čast oslobodilaca Niša

Planinarsko društvo „Preslap“ organizuje u nedelju, 31.oktobra 2021.godine, treći uspon na planinu Seličevicu, u čast oslobodilaca Niša. Akciju su podržali Gradska opština Palilula, Osnovna...

Održan 5. Shooting challenge

U nedelju 24. oktobra 2021. godine održan je 5. Shooting challenge u organizaciji Safari kluba iz Niša. Najbolji strelci iz Srbije odmerili su snage na...

“Neša travka” – niški kulinar koji kreira vrhunske “specijalitete iz prirode”

Turistička organizacija Niš posetila je živopisni prostor „Kuće čaja“ , Nebojše Stamenkovića- Neše travke, poznatog po tome što je svoje kulinarsko umeće posvetio kreiranju...

Prva nagrada za najbolji sajt Turističke organizacije Niš

Turistička organizacija Niš osvojila je 1. nagradu ZA NAJBOLJI SAJT - na Međunarodnom festivalu turističkih publikacija Srbije "Kofer slova" u Kruševcu. Osim nagrade u...

Kongresni vodič

Zahvaljujući razvijenoj kongresnoj infrastrukturi, smeštajnim kapacitetima, međunarodnim aerodromom koji ga povezuje sa više gradova Evrope i pozicijom na raskršću velikih drumskih saobraćajnica, Niš predstavlja jedinstven grad za organizaciju poslovnih skupova, seminara i kongresa.

Konstantan rast turističkog prometa tokom prethodnih godina doveo je do povećanja smeštajnih kapaciteta u Nišu. Ponuda novih hotela upotpunila je smeštajne kapacitete i doprinela boljem pozicioniranju na mapi kongresnih centara Srbije.

Niš trenutno raspolaže sa više od 4000 ležaja u hotelima, apartmanima, prenoćištima i hostelima. Što se tiče hotelskog smeštaja, kao najvažnijeg segmenta kada je kongresni turizam u pitanju, u širem centru grada posluje 26 hotela sa više od 2000 ležajeva.

Osim što u svojoj ponudi imaju visok nivo usluga smeštaja i ishrane, mnogi niški hoteli raspolažu i sa kapacitetima za kogresni turizam. Organizatori događaja na taj način imaju mogućnost da na jednom mestu organizuju vrhunski poslovni skup. Osim u okviru hotelskih kapaciteta u Nišu možete naći i druge kvalitetne i dobro opremljene prostore za organizaciju događaja.

Više od nekoliko decenija, Niš je centar brojnih kongresnih dešavanja. Inovativni sadržaji i povećanje hotelskih i kongresnih kapaciteta doprinose da se i dalje razvija i pozicionira kao ozbiljan kongresni centar, ne samo Srbije već i regiona.

Ono što daje posebnu vrednost bilo kojem kongresnom i poslovnom skupu su dodatni sadržaji.

Niš ima puno toga da pruži od obilaska vrednog i jednistvenog kulturno-istorijskog nasleđa, pa do atraktivnih prirodnih lokaliteta u blizini grada.

Jedinstveni prirodni ambijenti u okolini Niša koji su raspoređeni u krugu od 20 km od centra grada predstavljaju poseban doživljaj.

Gastronomska ponuda je nešto što će vam dugo ostati u sećanju nakon posete Nišu. Dugogodišnja tradicija i veliki broj kvalitetnih ugostiteljskih objekata garancija su da će vaši poslovni partneri biti više nego zadovoljni.

Niš važi za grad kome je gostorpimstvo na prvom mestu, tako da će svaki pružaoc usluga sigurno dati svoj maksimum kako bi ispunio želje i očekivanja organizatora bilo kog poslovnog skupa ili kongresa.

Previous articleSmeštaj

Događaji

TEATAR NA RASKRŠĆU

07-14. septembr 2021 - Narodno pozorište Niš

DANI TURIZMA U NIŠU

06 i 07. septembar 2021. Park 7. juli.
spot_img

TON

Kontakt

  • A: Nade Tomić 15, 18000 Niš
  • T: 018 524 877
  • E. info@visitnis.org
  • PIB: 101858962
  • M.B.: 17021117

Multimedija

© 2021 - TON. All rights reserved.