HomeVestiTuristička organizacija Niš na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vesti

Dani turizma u Nišu

9 - 11. septembar 2022.

Radovi na lokalitetu Medijana

Predstavnici grada na čelu sa gradonačelnicom Draganom Sotirovski obišli su radove na arheološkom nalazištu Medijana. Do sada je završena zaštitna krovna konstrukcija vile sa peristilom,...

Završen 27. Internacionalni jazz festival NISVILLE

Ovogodišnji jazz festival trajao je u periodu od 05. do 14. avgusta. 2022. gde je glavni program na Earth&Sky bini trajao od 11. do...

Uspešno završen Wine & Fine Fair 2022.

U autentičnom prostoru Niške tvrđave, na Letnjoj Pozornici, 5. i 6. avgusta 2022. godine, jedanaesti put po redu, održao se Sajam vina, rakije, gastronomije...

Turistička organizacija Niš na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Na Beogradskom sajmu danas počinje 43. Međunarodni sajam turizma, najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu Jugoistočne Evrope.

Ovogodišnji sajam biće usmeren ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta i promociju budućih trendova turističke industrije, a cilj događaja je ponovno umrežavanje i uspostavljanje kontakata, razmena iskustava, znanja i ponude.
Prezentacija TON-a na Sajmu turizma
Turistička organizacija Niš će, u hali 4 Beogradskog sajma, posetiocima i učesnicima predstaviti grad Niš kao destinaciju koja poseduje atraktivnost, kvalitete i sadržaje da zadovolji različite zahteve savremene turističke tražnje.
Kao jedan od najstarijih gradova Evrope, Niš će na štandu TONa biti predstavljen kao grad kulture i nasleđa, ali i kao grad u kome na samo 15 km od centralnog gradskog jezgra može da se uživa u jedinstvenoj prirodi i avanturističkim aktivnostima. Zajedno sa TONom turističke programe i prezentaciju okoline Niša – Niške Banje, Jelašničke i Sićevačke klisure, predstaviće i GO Niška Banja, Bleisure DMC i Nature travel office, specijalizovana receptivna agencija za avanturističke programe, sa posebnim fokusom na Cerjansku pećinu, jednu od najatraktivnijih turistički neuređenih pećina u Srbiji.
U skladu sa stavom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i ciljem da se u narednoj godini stavi akcenat na ruralni turizam i promociju gastronomije, na štandu će se predstaviti i seosko turističko domaćinstvo Imunsan iz Niša kao i niška destilerija Melodija.
Kako se grad Niš poslednjih godina pozicionirao kao značajni kongresni centar sa velikim potencijalom za razvoj industrije informacionih tehnologija i medicine, savremeno opremljenim konferencijskim salama u hotelima, brojnim pružaocima turističkih usluga i tematskim programima, na sajmu će biti prezentovan i novi MICE katalog TONa, i celokupna hotelska ponuda grada, hoteli Tami residence, Aloha, 018 in i drugi.
Niš je prepoznatljiv i kao grad festivala, mladih, dobre energije i muzike te će se na štandu promovisati i Nisville jazz festival.
U okviru poslovnih aktivnosti, Turistička organizacija Niš će za vreme trajanja Sajma, potpisati protokol o saradnji sa Inđijom.
Prilika za razvoj poslovne saradnje
Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu predstaviće se više od 15 zemalja sveta, preko 40 domaćih i stranih tur operatora i agencija, kao i lokalnih turističkih organizacija. Za Turističku organizaciju Niš ovo je odlična prilika za razvoj poslovne saradnje i umrežavanje.

Događaji

spot_img

TON

Kontakt

  • A: Nade Tomić 15, 18000 Niš
  • T: 018 524 877
  • E. info@visitnis.org
  • PIB: 101858962
  • M.B.: 17021117

Multimedija

© 2021 - TON. All rights reserved.