HomeVestiTuristička organizacija Niš na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vesti

Za vreme uskršnjih praznika Turistička organizacija Niš radiće sa izmenjenim radnim vremenom

Za vreme uskršnjih praznika Turistička organizacija Niš radiće sa izmenjenim radnim vremenom, gde su petak i nedelja neradni dani, dok će u subotu i...

Radno vreme objekata Narodnog muzeja Niš tokom predstojećih uskršnjih praznika

Tokom predstojećih praznika radno vreme objekata Narodnog muzeja Niš za posetioce: Veliki petak - neradan dan Velika subota - Ćele kula radi od 9 do 15...

Uspešno predstavljen Grad Niš na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

U periodu od 24. do 27. marta 2022. godine održan je u Beogradu, posle jednogodišnje pauze, 43. Međunarodni sajam turizma. Turistička ponuda grada Niša na...

Turistička organizacija Niš na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Na Beogradskom sajmu danas počinje 43. Međunarodni sajam turizma, najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu Jugoistočne Evrope. Ovogodišnji sajam biće usmeren ka oporavku i...

#EuzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam

U okviru projekta „EU ZA TEBE – ZA KULTURNO NASLEĐE I TURIZAM“, koji finansiraju Evropska unija i nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i...

Turistička organizacija Niš na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Na Beogradskom sajmu danas počinje 43. Međunarodni sajam turizma, najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu Jugoistočne Evrope.

Ovogodišnji sajam biće usmeren ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta i promociju budućih trendova turističke industrije, a cilj događaja je ponovno umrežavanje i uspostavljanje kontakata, razmena iskustava, znanja i ponude.
Prezentacija TON-a na Sajmu turizma
Turistička organizacija Niš će, u hali 4 Beogradskog sajma, posetiocima i učesnicima predstaviti grad Niš kao destinaciju koja poseduje atraktivnost, kvalitete i sadržaje da zadovolji različite zahteve savremene turističke tražnje.
Kao jedan od najstarijih gradova Evrope, Niš će na štandu TONa biti predstavljen kao grad kulture i nasleđa, ali i kao grad u kome na samo 15 km od centralnog gradskog jezgra može da se uživa u jedinstvenoj prirodi i avanturističkim aktivnostima. Zajedno sa TONom turističke programe i prezentaciju okoline Niša – Niške Banje, Jelašničke i Sićevačke klisure, predstaviće i GO Niška Banja, Bleisure DMC i Nature travel office, specijalizovana receptivna agencija za avanturističke programe, sa posebnim fokusom na Cerjansku pećinu, jednu od najatraktivnijih turistički neuređenih pećina u Srbiji.
U skladu sa stavom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i ciljem da se u narednoj godini stavi akcenat na ruralni turizam i promociju gastronomije, na štandu će se predstaviti i seosko turističko domaćinstvo Imunsan iz Niša kao i niška destilerija Melodija.
Kako se grad Niš poslednjih godina pozicionirao kao značajni kongresni centar sa velikim potencijalom za razvoj industrije informacionih tehnologija i medicine, savremeno opremljenim konferencijskim salama u hotelima, brojnim pružaocima turističkih usluga i tematskim programima, na sajmu će biti prezentovan i novi MICE katalog TONa, i celokupna hotelska ponuda grada, hoteli Tami residence, Aloha, 018 in i drugi.
Niš je prepoznatljiv i kao grad festivala, mladih, dobre energije i muzike te će se na štandu promovisati i Nisville jazz festival.
U okviru poslovnih aktivnosti, Turistička organizacija Niš će za vreme trajanja Sajma, potpisati protokol o saradnji sa Inđijom.
Prilika za razvoj poslovne saradnje
Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu predstaviće se više od 15 zemalja sveta, preko 40 domaćih i stranih tur operatora i agencija, kao i lokalnih turističkih organizacija. Za Turističku organizaciju Niš ovo je odlična prilika za razvoj poslovne saradnje i umrežavanje.

Događaji

spot_img

TON

Kontakt

  • A: Nade Tomić 15, 18000 Niš
  • T: 018 524 877
  • E. info@visitnis.org
  • PIB: 101858962
  • M.B.: 17021117

Multimedija

© 2021 - TON. All rights reserved.