HomeVestiNovogodišnji dani u Nišu
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vesti

Za vreme uskršnjih praznika Turistička organizacija Niš radiće sa izmenjenim radnim vremenom

Za vreme uskršnjih praznika Turistička organizacija Niš radiće sa izmenjenim radnim vremenom, gde su petak i nedelja neradni dani, dok će u subotu i...

Radno vreme objekata Narodnog muzeja Niš tokom predstojećih uskršnjih praznika

Tokom predstojećih praznika radno vreme objekata Narodnog muzeja Niš za posetioce: Veliki petak - neradan dan Velika subota - Ćele kula radi od 9 do 15...

Uspešno predstavljen Grad Niš na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

U periodu od 24. do 27. marta 2022. godine održan je u Beogradu, posle jednogodišnje pauze, 43. Međunarodni sajam turizma. Turistička ponuda grada Niša na...

Turistička organizacija Niš na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Na Beogradskom sajmu danas počinje 43. Međunarodni sajam turizma, najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu Jugoistočne Evrope. Ovogodišnji sajam biće usmeren ka oporavku i...

Novogodišnji dani u Nišu

Obaveštavamo vas da će se u periodu od 27.12.2021. do 02.01.2022. godine na tri lokacije u Nišu, Trg Kralja Milana, Trg Stevana Sremca i parku ispred Gradske kuće održati manifestacija „Novogodišnji dani u Nišu“ koja obuhvata zabavni i bogat muzički, plesni program, kao i umetničko-scenske nastupe i predstave za decu i mlade.

Program na Trgu Kralja Milana izvodiće se u periodu od 12.00 do 15.00 časova, a na Trgu Stevana Sremca od 15.00 do 18.00 časova. Program će izvesti Lutkarsko pozorište, Fakultet umetnosti Niš, Muzička škola Niš, Dečiji kulturni centar, Narodna biblioteka Niš, Studentski kulturni centar, dečiji hor „Čarobna Nota“, kao i plesni studiji „Teatro dance“, „Contra“, „Feniks“, „Boom 018“, „Ilusion“, „Extreme dance studio“ i drugi.

Istovremeno na centralnom gradskom trgu, Trgu Kralja Milana, održava se „Etno Bazar“ koji okuplja udruženja starih zanata Niša i postaje izložbeno prodajno mesto za tradicionalne rukotvorine sa juga.

Novogodišnjoj atmosferi doprineće i dva oldtajmer vozila sa novogodišnjom dekoracijom u organizaciji Oldtajmer kluba Niš.

Plato ispred Gradske kuće od 28. decembra do 02. januara, postaje magični grad „Novogodišnji grad“ u kome vas očekuju:

  1. Novogodišnja brvnara Deada Mrazovih pomoćnika – u ovoj brvnari deca će imati priliku da se igraju sa životinjama.
  2. Deda Mrazova magična brvnara – mesto gde ćete u društvu Deda Mraza i irvasa uz pršteći sneg napraviti čarobne fotografije.
  3. Novogodišnja zabavna brvnara – u dvorištu ove brvnare biće pripremljene zabavne igre za decu. Animatori će u ovoj brvnari biti u kostimima sneška belića i vodiće program i igre sa učesnicima.
  4. Novogodišnja ljubavna brvnara – „Novogodišnje romantične brvnare“ moći ćete da pošaljete poruku ljubavi i napraviti najlepše romantične fotografije.

Već četiri godine za redom, na Trgu Stevana Sremca – dešava se umetnički, novogodišnji program pod nazivom „Niš u srcu“.  Ukrašene drvene kućice postaju izložbeno-prodajna mesta niških kreativaca i umetnika, ali i mesta gde možete probati kuvano vino, mirisne kolače i ostale niške gurmanluke. Pored niških učesnika imamo i polaznike prve savremene muzičke škole iz Beograda „Master Blaster“.

Događaji

spot_img

TON

Kontakt

  • A: Nade Tomić 15, 18000 Niš
  • T: 018 524 877
  • E. info@visitnis.org
  • PIB: 101858962
  • M.B.: 17021117

Multimedija

© 2021 - TON. All rights reserved.