artloft
Art Loft

Art Loft je garni hotel smešten u mirnom kraju u samom centru grada. U sklopu ArtLoft-a nalazi se kafe bar i sala za doručak. Doručak je na bazi švedskog stola. Sve sobe su klimatizovane, zvučno izolovane, sa termoregulacijom, poseduju mini-barove, fenove za kosu, meni za odabir jastuka, sef. Dodatne usluge: wi-fi, room service 24/7, doručak na bazi švedskog stola, usluga pranja i peglanja veša.

ideo
Hotel Ideo Lux

Hotel Ideo Lux je otvoren 2017. godine kao objekat viskoke kategorije. Nudi 18 soba i 2 aprtmana koji su opremljeni klima uređajem, wi-fi konekcijom, kablovskom televizijom, kao i sopstvenim kupatilom. Parking za goste hotela je besplatan.

zen
Hotel Zen

Garni hotel Zen nalazi se u mirnom delu grada. Poseduje 12 komfornih i luksuzno opremljenih soba, otvoreni bazen sa terasom na krovu, wellness & fitness centar, sala za konferencije kapaciteta do 60 osoba, lobi bar otvoren 24h.

myplace
Best Western Hotel My Place

Hotel se nalazi u samom centru grada, u mirnoj ulici na keju Nišave. Idealan je za poslovne ljude i organizovanje seminara. Hotel sadrži 30 moderno opremljenih soba sa mini barom, kablovskom televizijom, wireless internetom, sefom i đakuzi kadom.

niski_cvet1
Niški Cvet

Hotel se nalazi u samom centru grada, pored reke Nišave, sa pogledom na Tvrđavu i kej. Svi apartmani hotela Niški Cvet su opremljeni klimom i grejanjem sa individualnim podešavanjem, telefonom, satelitskom TV, LCD TV-om, wireless internetom 24h i bešumnim mini barom.

tamiresidence_1
Tami Residence

Tami Residence se nalazi na vidikovcu u mirnom delu grada, na samo 2 kilometara od centra. Hotel poseduje 70 luksuznih soba i apartmana, opemljenih LCD televizorima, internet konekcijom, mini barom, sefom. Gosti mogu da uživaju u tradicionalnim i internacionalnim jelima u restoranima ,,Sunset” i ,,Vip”. Dodatne usluge: Spa i wellness centar, tereni za odbojku, košarku i mini fudbal, otvoreni bazen, fitnes centar, kutak za decu,prodavnica suvenira, menjačnica, frizerski salon, sobe za osobe sa posebnim potrebama, restorani, kongersni centar, usluga u sobi.

new_city_nis_1
New City Hotel

U strogom centru grada Niša, na pola minuta hoda od pešačke zone grada i dva minuta od niške Tvrđave nalazi se New City Hotel. Hotel je opremljen modernim sobama, restoranom, lobibarom, kao i konferencijskim salama. Dodatne usluge: sobe sa osobe sa invaliditetom,parking, wi-fi, 3 konferencijske sale, banket sala, room service, mogućnost transfera do aerodrome.